Bemutatkozás

Ön előtt áll egy halom doboz, egy tucat paletta és megszabott határidőre el kell juttatni a címzetthez? Vagy pont Ön rendelt alapanyagot vagy bármilyen más terméket amit szeretne biztonságban, pontosan megkapni? Szóval Ön szeretne egy gyors, és egyszerű költséghatékony megoldást Európán belül az áru kiszolgáltatási helyének eljuttatására? A Log-X 2000 kft-vel ez rendkívül könnyen és biztonságban megtörténhet. 

Nincs más dolga mint a Kapcsolat fül alatt található egyik telefonszámot felhívja és a munkatársunk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Amennyiben Közösségen kívülre kell szállítani akkor a vámügyintézést, minden papírmunkát vállalunk és Önnek nincs más dolga mint az árut a megbeszélt időben átadni/átvenni, legyen szó 1 kis kartonról vagy akár 33 palettáról.

Választhat akár furgonok vagy komplett 33 palettás kamionok közül. Közúton történő szállításban ez a leggyorsabb mód amikor az egész szerelvény az ön rendelkezésére áll.

Amennyiben Önnek nem komplett áruja van hanem csak pár paletta akkor a részrakományos szállítást tudnám ajánlani. Ez esetben Önnek nem egy komplett jármű díját kell kifizetnie, hanem a díj töredékét csak.

A Log-X 2000 kft csapatának az a legfontosabb, hogy Ön maradéktalanul elégedett legyen az elvégzett munkánkkal.

Logisztika: A Logisztika napjainkban mostoha gyakran használt fogalom, számtalan definíciója létezik. Logisztika az energia, személyek, anyagok, alapanyagok, félkész- és késztermékek, Információk rendszeren belüli és rendszerek közötti áramlásának tervezésével, vezérlésével, szabályozásával, ellenőrzésével megvalósításával foglalkozó menedzsment-szemlélet, melynek célja a folyamathoz járuló összköltség és a vevőkiszolgálás színvonala közötti optimális elérése.

A logisztika feladata annak biztosítása, hogy a piaci, termelési, áruforgalmi elvárásokhoz alkalmazkodva:
• a megfelelő anyag (késztermék, áru),
• megfelelő időpontban
• a megfelelő helyen,
• a megfelelő mennyiségben
• a megfelelő minőségben
• a megfelelő költséggel rendelkezésre álljon

A szállítmányozás az árutovábbítás folyamatának megszervezése, melynek célja, hogy a küldemény a lehető legkisebb költséggel, legbiztonságosabban, a megfelelő időben a legoptimálisabban jusson el a rendeltetési helyre. A logisztika egyik ágának tekinthető.

A LOG-X 2000 Kft. kezdetben belföldi fuvarozással, teherszállítással foglalkozó cégnek indult, de a piac igényére elkezdtük a nemzetközi áruszállítást és máig ez cégünk legdinamikusabban fejlődő területe. Közös célunk, hogy áruja a megfelelő helyen, megfelelő időben, megfelelő minőségben érkezzen meg. A járművekkel kialakított állandó kommunikációs kapcsolat lehetővé teszi, hogy megbízóink pontos tájékoztatást kapjanak árujuk pillanatnyi helyzetéről. Az autóink műholdas követőrendszerrel vannak ellátva, így bármikor pontos információval rendelkezünk arról hogy éppen hol van az árujuk.